FOTO VIDEO Reabilitare de mântuială - Marcaje rutiere care trebuie corectate în Sibiu

Eforturile Primăriei pentru optimizarea traficului din Sibiu nu ies întotdeauna așa cum ar trebui. Marcajele de pe mai multe străzi reabilitate recent sunt neclare și derutează șoferii.  

Un exemplu este strada Transilvaniei, unde carosabilul a fost refăcut, iar la intersecția cu strada Vasile Cârlova și în apropierea intersecției cu bulevardul Victoriei traficul a fost reconfigurat. La propunerea Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, mai multe locuri de parcare au fost desființate și au fost realizate trei benzi: prima pentru șoferii care fac dreapta pe bulevardul Victoriei, a doua pentru cei care merg înainte pe strada Rennes și a treia pentru cei care merg la stânga pe Victoriei spre centru.

FOTO VIDEO Reabilitare de mântuială - Marcaje rutiere care trebuie corectate în Sibiu

Citește și: Trafic reconfigurat pe strada Transilvaniei – Trei benzi de mers și parcări desființate

Vechile marcaje au fost acoperite cu vopsea neagră, însă nu au fost șterse complet, iar în urma reabilitării acestea se suprapun cu cele noi, stârnind confuzie pentru cei care ajung în intersecție. Astfel, marcajul de ”obligatoriu stânga” și cel de ”obligatoriu înainte” apar de două ori, unul lângă celălalt. Pe de altă parte, liniile care marcau sfârșitul zonei unde mașinile puteau parca înainte de reconfigurare se suprapun cu noile marcaje ale benzii de ”obligatoriu la dreapta”. 

Aceeași problemă apare pe strada Dr. Ion Rațiu, în fața clubului Cotton – acolo există același tip de marcaj trasat de două ori. Liniile sunt paralele, unele mai apropiate de bordură, iar celelalte de axul central al străzii. De asemenea, marcajele vechi sunt acoperite cu vopsea neagră care pare să nu fi rezistat la condițiile atmosferice. Noile  marcaje au fost trasate, dar cele vechi nu au fost șterse complet de pe carosabil.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

Publică

  1. Sa lesini de ras, nu alta. Si nu, nu e din cauza muncitorilor nepalezi sau pakistanezi :)))))) E raspunderea si responsabilitatea firmei care executa lucrarea, nu efectiv a muncitorilor care fac munca de jos, cum li se spune. Fraier a fost cine a receptionat lucrarea, de la primarie, daca a fost cineva…
    Deci, citeste comentariul meu din articolul initial (cer care anunta ca s-a reconfigurat drumul), asa ca fapt divers (@primaria sibiu: ma angajez ca si consilier tehnic pentru lucrari de drumuri la voi, daca platiti bine – dar nu am studii in domeniu)

  2. Pai daca muncesc nepalezi,”instruiti”de olteni,cum sa arata finalul????vezi video!!sb nu e Caineni sau Ionesti,etc