foto video pregătiri intense pentru inaugurarea stadionului municipal sibiu – a fost asfaltată aleea eminescu

Puțin ne mai desparte de unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului la Sibiu, astfel că în aceste zile au loc ultimele pregătiri pentru inaugurarea noului Stadion Municipal. Evenimentul va avea loc în data de 10 decembrie, iar în prezent se lucrează la întreținerea și reparația zonelor din jurul stadionului.

Pregătim și zona adiacentă Stadionului Municipal Sibiu pentru deschiderea acestui obiectiv. Constructorul care se ocupă de întreținerea și reparațiile străzilor din Sibiu, SC Terra Building, va finaliza în această seară turnarea unui nou strat asfaltic pe domeniul public din zona Hotelului Parc – Aleea Mihai Eminescu” au transmis reprezentanții Primăriei într-o postare pe pagina de facebook.

Miercuri seara a fost finalizată asfaltarea de pe Aleea Eminescu ce va deveni alee pietonală după montarea de piloni la intrarea dinspre Hotel Parc și strada Titu Maiorescu. Turnarea stratului asfaltic a fost efectuată de către firma SC Terra Building, cea care se ocupă de întreținerea și rearația străzilor din Sibiu.

Stadionul Municipal va fi inaugurat în 10 decembrie cu meciul dintre FC Hermannstadt și Farul Constanța. Inaugurarea „bijuteriei” Sibiului reprezintă un moment important pentru sibieni, fiind realizată exclusiv din banii lor. Pentru a marca așa cum se cuvine redeschiderea, municipalitatea plănuiește un program amplu cu evenimente și activități conexe.

Citește și: Maraton de evenimente cu ocazia inaugurării Stadionului Municipal – Fodor: „În două, trei zile vom avea un program definitiv”

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Da, construit din banii nostri fara sa ne intrebe cineva daca suntem de acord. Nu ca ar fi contat.
    Si chiar nu mai dormi si alte evenimente conexe, pentru ca si alea costa bani, tot din buzunarul nostru.
    Sa vezi ambuteiaje…
    A da, este la TV meciul?