video sibienii au făcut coadă la cârnații cu fasole de la bătrânul sas - 500 de porții epuizate în mai puțin de două ore
Sursa foto: Facebook/Nicu Dobre

De 1 Decembrie, sute de sibieni au primit gratis la magazinul ”Bătrânu Sas” de pe Bulevardul Mihai Viteazu fasole cu cârnați. Unii au luat mai multe porții, ca să ducă și acasă.

În această dimineață, câteva sute de sibieni s-au aliniat și au așteptat răbdători în fața magazinului ”Bătrânu Sas” de pe Bulevardul Mihai Viteazu până când le-a venit rândul să primească mâncarea proaspăt gătită. Cele cinci sute de porții de iahnie de fasole cu cârnați de casă s-au epuizat după o oră și jumătate.

„Am început la ora zece fără zece minute, când deja a început să se strângă lumea, și la 11:30 s-au terminat. Nu ne-am limitat, am dat câte două-trei porții unei singure persoane, în funcție de câți membri de familie au acasă. Clienții au venit, unii au făcut și poze. Și acum au mai venit, dar am pus anunț pe ușă să știe că nu mai sunt porții”, ne-a spus Dana, vânzătoare la ”Bătrânu Sas”.

Sursa video: Facebook/Nicu Dobre

Ultima oră

Comentariul meu