video paul dâncan hairdressing&barbering, cea mai nouă frizerie din sibiu - salonul cu cei mai "răsfățați" clienți

Sărbătorile de iarnă vin în fiecare an cu multă bucurie și entuziasm. Cadourile de Crăciun fac din această perioadă una magică, mai ales atunci când răspund la dorința noastră de a fi răsfățați. Deschis la începutul lunii noiembrie, Salonul de Hairdressing & Barbering Paul Dâncan vă propune pentru acest sfârșit de an un mult așteptat răsfăț. 

De sărbători, toată lumea vrea să arate ca „scoasă din cutie”, mai ales când este vorba despre tunsoare. Paul Dâncan, un tânăr ambițios cu peste zece ani de experiență în frizerie, vine în întâmpinarea sibienilor – în special a celor care locuiesc în Cartierul Arhitecților – care își doresc o schimbare de ”look” în această perioadă. Cu puțin timp în urmă, Paul a deschis în cartier un salon de frizerie și coafură.

Salonul lui Paul se diferențiază prin profesionalism, prin tehnica bine pusă la punct, dobândită după multă muncă în domeniul frizeriei, și prin produsele de calitate, de la branduri renumite, pe care clienții le găsesc aici. În plus, Paul pune accent pe ambianță și a creat un spațiu modern în care cei care trec pragul salonului se simt relaxaţi şi răsfăţaţi.

Așadar, cei care îşi doresc o imagine sau o tunsoare nouă sunt aşteptaţi la salonul Paul Dâncan Hairdressing&Barbering, situat în Cartierul Arhitecților pe strada Mircea Alifanti nr. 8. Pentru programări, cei interesaţi pot suna la numărul de telefon  0774451956. Informaţii despre salon se pot găsi de asemenea pe pagina de Facebook Paul Dancan Hairdressing & Barbering sau pe pagina de Instagram pauldancanhairdressingsalon. Programări se pot face rapid și în aplicație.

Ultima oră

Comentariul meu