foto video retragere cu torțe, intonarea imnului și foc de artificii deasupra sibiului - ziua de 1 decembrie se încheie spectaculos

Sibienii s-au bucurat și în acest an de evenimentele organizate cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Sărbătorirea Zilei Naționale a României la Sibiu s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii și un concert de fanfară de excepție.

Cu toate că parada militară a lipsit cu desăvârșire, totuși, la Sibiu s-a simțit spiritul sărbătorii de 1 Decembrie. După ceremoniile care au avut loc pe timpul zilei, începând cu ora 18:00 sibienii au putut admira retragerea cu torțe a Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu și a detașamentului de onoare. Traseul a început de la Monumentul Eroilor Revoluției din Decembrie 1989 al IPJ Sibiu – Monumentul Eroilor Revoluției din Decembrie 1989 al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu – str. Revoluției – b-dul. Vasile Milea – Piața Unirii – Monumentul Eroilor Revoluției din fața Centrului Cultural “Ion Besoiu” până în Piața Teatrului.

A urmat intonarea imnului național, eveniment organizat de Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” în fața a mii de spectatori. La evenimentul ce a avut loc în Piața Teatrului au asistat și câteva dintre oficialitățile orașului, printre ele numărându-se Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu și Ghiță Bîrsan, comandantul Garnizoanei Sibiu.

Spectacolul s-a încheiat cu un foc de artificii, iar fanfara militară și-a continuat drumul în aplauzele publicului.

Ultima oră

Comentariul meu