video înfrângere la limită pentru fc hermannstadt ”acasă” la mediaș - cfr s-a impus cu 2-3

FC Hermannstadt a pierdut cu 2-3, restanța disputată cu campioana CFR Cluj. Oaspeții au condus cu 0-2, dar sibienii au revenit și au egalat. Până la urmă clujenii au marcat golul victoriei prin Malele.

CFR a pornit ca din tun în meciul cu Hermannstadt, anunță gsp.ro. Janga (30 de ani) a deschis scorul în minutul 10, cu o lovitură de cap din plonjon după o centrarea a lui Manea. Atacantul a profitat de gafa uluitoare a lui Letica, portarul sibienilor, și a reușit „dubla”, în minutul 26.
Rangelo Janga, jucător în naționala Curacao, a marcat cu capul în poarta lăsată liberă de Letica, ieșit greșit la 16 metri, pe o centrare plouată. Doar 5 minute mai târziu, portarul croat ieșea din nou absurd din poartă. A fost driblat în afara careului de Janga, dar s-a repliat și l-a deposedat de jucătorul CFR-ului din spate, înainte ca acesta să apuce să șuteze.
Și Hermannstadt a ratat o ocazie bună, prin Alhassan. Șutul său deviat l-a întins serios pe Scuffet. Gazdele au reușit să marcheze prin Daniel Paraschiv, golgeterul echipei. Atacantul convocat recent la națională l-a driblat pe Yuri și l-a învins pe Scuffet cu stângul, la colțul lung.
Spectacolul a continuat și în repriza a doua. Apărarea CFR-ului a fost surprinsă de o devierea a lui Paraschiv, care l-a lansat pe Oroian spre poartă. Rămas singur cu Scuffet, jucătorul lui Hermannstadt nu a iertat și a dus scorul la 2-2 (’56).
Petrescu a făcut 3 schimbări în minutul 66, i-a scos pe Braun, Birligea și Deac și i-a băgat în teren pe Camora, Petrila și Malele. Ultimul a reușit să și marcheze 7 minute mai târziu. Rămas singur cu Letica după pasa lui Janga, Malele l-a învins pe portarul croat și a dus scorul la 3-2.

YouTube video

CFR a urcat pe locul doi în Superliga, cu 37 de puncte, 4 sub liderul Farul. Ardelenii au și un meci în minus. Hermannstadt este pe locul 5, cu 27 de puncte.

Ultima oră

Comentariul meu