inițiativă inedită din partea unui sibian - peste douăzeci de elevi din poplaca au fost tunși gratuit

Proiectul „Frizerie pe sate”, demarat de sibianul Marian Liviu Toader, a ajuns weekend-ul trecut la Școala Gimnazială din Poplaca. Elevii s-au bucurat de oportunitatea de a fi tunși gratuit de profesioniști, exact așa cum au văzut în fotografiile de pe internet.

Din dorința de a ajuta comunitatea sibiană, în special copiii din familii cu posibilități materiale reduse, Marian și colegul lui Radu Besliu au tuns la sfârșitul săptămânii trecute peste 25 de copii, elevi la Școala Gimnazială din Poplaca. Băieții mai îndrăzneți au optat pentru tunsori mai complexe, „cu model”, iar câteva fete s-au dat și ele ”pe mâna” frizerilor profesioniști.

inițiativă inedită din partea unui sibian - peste douăzeci de elevi din poplaca au fost tunși gratuit

„Gazdele de la școală au fost primitoare, iar copiii s-au bucurat foarte mult. Acum doi ani am început <<Frizeri pe Sate>>, un proiect care încearcă să ajute comunitatea sibiană. Am mers în școli, în centrele de plasament pentru copii din Sibiu și Orlat și în zone defavorizate”, spune inițiatorul proiectului, Marian.

Prima vizită făcută în cadrul proiectului a avut loc în urmă cu doi, în Nocrich, satul natal al acestuia.  De atunci, aproximativ 60 de frizeri s-au alăturat inițiativei lui Marian, care a ajuns până acum în aproape toate satele din împrejurimile Sibiului și a oferit tunsori gratuite câtorva sute de copii.

 

Ultima oră

Comentariul meu