fc hermannstadt cu plățile la zi - clubul a achitat 2,5 milioane lei către jucători și alte datorii

Acționarul principal al clubului sibian, Ștefan Băcilă, a confirmat pentru Ora de Sibiu că marți au fost achitate toate restanțele salariale și au fost plătite și primele de promovare restante. De asemenea toate datoriile din trecut au fost și ele stinse tot în aceste zile. Vorbim de peste 2,5 milioane lei plătiți de acționarul principal de la FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt este oficial cu banii la zi. Datoriile față de jucători și cele potrivit planului de reorganizare, au fost achitate în ultimele zile.
Surse oficiale au confirmat pentru Ora de Sibiu, că nu mai puțin de 2,5 milioane lei au fost plătiți de club pentru a acoperi aceste restanțe.
,,Cum nu sunt bani suficienți pentru (…) plățile la zi” ( citat din articol ), A.F.C.Hermannstadt vă aduce la cunoștință că astăzi au fost virate două salarii restante în conturile fotbaliștilor și staff-ului . Cu alte cuvinte, în privința plăților salariale suntem la zi. De asemenea, cum nimic nu este întâmplător, tot astăzi au fost virate și primele de joc în conturile fotbaliștilor și staff-ului FCH, pentru toate rezultatele notabile înregistrate până în prezent în sezonul 2022-2023. Vă mai putem spune că tot astăzi am plătit și alte datorii pe care clubul le avea din trecut, potrivit planului de reorganizare al clubului aflat în insolvență”, spun oficialii de clubul sibian.

CITIȚI ȘI: LPF a omologat Stadionul Municipal din Sibiu – FC Hermannstadt se întoarce acasă

FC Hermannstadt joacă miercuri la Mediaș, restanța cu CFR Cluj. fc hermannstadt cu plățile la zi - clubul a achitat 2,5 milioane lei către jucători și alte datoriiDupă aceea urmează meciul revenirii acasă, pe Municipal, pe 10 decembrie, cu Farul Constanța.

Ultima oră

Comentariul meu