VIDEO FOTO: Geantă suspectă în Parcul Tineretului - Echipaje de la SRI și poliție cercetează zona

Desfășurare mare de forțe, luni după-amiaza, în Parcul Tineretului din municipiul Sibiu. Mai multe echipaje de la Brigada Antitero din cadrul SRI, ale poliției, din cadrul ISU Sibiu și de la SAJ Sibiu cercetează zona după ce a fost semnalată prezența unei poșete suspecte. 

UPDATE

În urma verificărilor efectuate de către echipa pirotehnica a SRI, s-a constatat ca geanta în cauză nu prezintă niciun pericol. Intervenția s-a încheiat fără probleme.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit primelor informații, a fost semnalată prezența unei genți suspecte în Parcul Tineretului.

La fața locului s-au deplasat imediat echipaje din cadrul SRI și poliție.

VIDEO FOTO: Geantă suspectă în Parcul Tineretului - Echipaje de la SRI și poliție cercetează zona VIDEO FOTO: Geantă suspectă în Parcul Tineretului - Echipaje de la SRI și poliție cercetează zona

De asemenea, au intervenit și echipaje din cadrul ISU Sibiu, dar și ambulanțe.

Oamenii legii au limitat accesul în zonă pentru a verifica ce se află în bagaj.

„În urma unui apel 112 prin care a fost sesizată prezența unei poșete abandonate în Parcul Tineretului din municipiul Sibiu, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgentă la fața locului echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației. Pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență, la fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere din cadrul ISU Sibiu, un echipaj SAJ precum și un echipaj IJJ Sibiu. În paralel, a fost solicitată prezența specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

VIDEO FOTO: Geantă suspectă în Parcul Tineretului - Echipaje de la SRI și poliție cercetează zona

Revenim cu informații.

Ultima oră

Comentariul meu