finestore: alege cel mai inspirat cadou de sfântul andrei dintre mii de produse cu prețuri mici!

Peste 700.000 de români își sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei, iar oferta de Black Friday de la FineStore reprezintă cea mai bună ocazie pentru a alege un cadou inspirat, pentru care să nu te dai peste cap, pentru Andrei și Andreea și, de ce nu?, chiar și pentru tine! Până pe 30 noiembrie, de pe FineStore.ro, poți cumpăra băuturi alese, cu prețuri și mai bune decât te-a obișnuit până acum cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România. Ai peste 2.000 de produse cu prețuri reduse chiar și cu 50%, din care să te inspiri!

Fiecare comandă FineStore beneficiază de livrare rapidă pe tot teritoriul României, iar opțiunea de retur este de 45 de zile. Comenzile de peste 199 lei au livrare gratuită, iar fiecare client FineStore poate primi, la nevoie, consultanță din partea specialiștilor celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România. Cei care au drum prin București în această perioadă vor descoperi aceleași prețuri mici și în magazinul fizic, din Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1.

Sărbătorește cu reduceri de zile mari!

Reducerile de la FineStore de Black Friday includ orice cauți de Sfântul Andrei pentru colegi, nași și socri, de la coșuri cadou sofisticate până la brand-urile lor preferate de vin, vodkă, rom, gin, lichior, băururi tradiționale și whisky, șampanie, tequila și coniac.

De la o șampanie Dom Perignon pentru onomastică până la un Jameson, Lagavulin pentru degustarea din orice weekend, oferta extinsă de Black Friday a FineStore.ro permite tuturor clienților să achiziționeze băuturile preferate ale sărbătoriților la prețuri speciale.

Printre brandurile de renume care se regăsesc în oferta FineStore de Black Friday se numără romul aromat AH Riise, al cărui scop inițial curativ s-a transformat rapid în unul recreativ,  datorită savorii recunoscute la nivel mondial, Matusalem, cunoscut ca şi “coniacul romurilor”, și Dictador. Nu lipsesc nici sortimentele deosebite de vin, precum Bruno Vespa și Masi, coniac, precum Frapin, gin, ca G’Vine Floraison și June by G’Vine, inspirat de tradiţie, dar cu un caracter extrem de actual şi autentic, sau Beefeater, și nici celebrul lichior Mozart, ce împleteşte aroma clasică de ciocolată cu cea de cafea, ori Shanky’s Whip, care abundă în note de caramele cu unt şi condiment, sau Tequila Rose. Oferta de Black Friday include, bineînțeles, și sortimente sofisticate de tequila, precum Padre Azul sau Clase Azul, una dintre cele mai pure licori create vreodată.

Alte branduri renumite pe care le găsești la preț special pe FineStore până la 30 noiembrie sunt whisky, precum Kamiki și Nucky Thompson, șampanie Gosset, prosecco Foss Marai și vin spumant Canevel, al cărui buchet animă simțurile iubitorilor de vin din întreaga lume, alături de vodkă Crystal Head, Mont Blanc Vodka și AU Vodka, care va delecta simţurile cu o băutură ultrapremium, ce îmbină perfect luxul cu tradiţia britanică.

Cei care vor să surprindă un Andrei drag sau o Andreea apropiată cu un cadou special, fără să-și destabilizeze bugetul în prag de sărbători ar trebui totuși să se grăbească. Stocurile sunt limitate, așa că acum este momentul cel mai bun pentru a comanda un cadou deosebit, dar și util!

Este bine să știi că intri automat în concursul organizat de FineStore dacă în coșul tău de cumpărături se regăsesc unul sau mai multe produse marcate cu eticheta Verde la Black Friday. Astfel poți fi câștigătorul unuia dintre cele 20 vouchere în valoare de 500 lei fiecare pe care FineStore le oferă clienților de Black Friday!

 

Ultima oră

Comentariul meu