este timpul pentru o garderobă mai caldă - vezi puloverele de top din acest sezon

Mai amplu, cu gulerul rulat, cu torsade sau cu cele mai frumoase imprimeuri, puloverul este cu siguranță o tendință atemporală pentru sezonul toamnă-iarnă 2022! Ușor de purtat și confortabile, puloverele sau cardiganele pentru femei se potrivesc cu toate stilurile vestimentare. Care sunt diferitele modele de pulovere damă pentru acest sezon? Vei afla în cele ce urmează.

Puloverul mai amplu: tendința must-have pentru sezonul toamnă-iarnă 2022!

Puloverul amplu pentru femei este mereu în vogă! Mai ales că acest model este foarte ușor de purtat. De exemplu, pentru o ținută casual de toamnă și iarnă, poți purta un pulover lejer peste pantaloni damă pe answear.ro cu talie înaltă, cu o pereche de adidași la modă, totul acoperit de un cardigan mai  lung de cașmir.

Pulover cu gât înalt pentru femei: cel mai simplu model al sezonului

În amestec de alpaca sau lână, puloverul cu gât înalt este întotdeauna un hit în perioada toamnă-iarnă! Poate fi purtat cu o fustă creion sau cu pantaloni țigaretă. Adaugă la look-ul tău un blazer scurt din piele pentru a contrasta materialele și pentru a-ți alungi subtil silueta. De asemenea, îți poți completa perfect ținuta cu cizme cu toc înalt, care ajung până la gleznă.

este timpul pentru o garderobă mai caldă - vezi puloverele de top din acest sezon

Avantajul puloverelor cu gât înalt pentru femei este că pot fi purtate cu toate tipurile de paltoane și jachete. Într-adevăr, la jumătatea distanței dintre puloverul cu gât rotund și puloverul cu guler înalt, puloverul cu gât înalt rămâne sobru și, prin urmare, impecabil pentru acest sezon!

Pulover cu torsade: pentru un look retro atemporal

Pentru un look atemporal, puloverul cu torsade este, fără îndoială, piesa vestimentară pe care trebuie neapărat să o ai în garderoba ta pentru sezonul toamnă-iarnă 2022! Ușor de identificat prin tricotajul încrucișat, acest model de pulover a fost foarte la modă în anii ’90. Îl poți combina cu piese vintage, cum ar fi o fustă din piele sau cizme înalte. Modelul răsucit contrastează foarte bine cu o jachetă sau cu o haină tartan. Cardiganul cu torsade va completa de minune modelele de rochii damă.

Pulover pentru femei cu gât rotund: cel mai călduros în acest sezon toamnă-iarnă 2022!

Un pulovere dama cu gât rotund este probabil cel mai feminin și clasic model. Avantajul este că se poate purta cu o jachetă mai cool sau mai casual,, o jachetă de puf sau o haină de lână.

Pentru a aduce un plus de șic acestui model de pulover, adoptă bluza cu guler italian, sau guler Claudine. Dar, de asemenea, puloverul cu gât rotund pentru femei poate fi purtat cu o pereche de pantaloni eleganți sau cu blugi boot cut!

Puloverele de damă cu guler tunisian și în V: elementele esențiale ale garderobei de toamnă-iarnă 2022

Printre cele mai esențiale piese dintr-o garderobă pentru sezonul toamnă-iarnă 2022, puloverul cu guler tunisian pentru femei, precum și puloverul cu guler în V, sunt de neratat! De ce ar trebui să ai în garderoba ta cel puțin 2 sau 3 dintre aceste pulovere pentru femei? Pur și simplu pentru că aceste piese sunt foarte ușor de purtat. De exemplu, le poți strecura foarte ușor sub un sacou de costum, un blazer sau pur și simplu sub o jachetă de piele. Acest lucru îți permite să păstrezi căldura în timpul iernii, adoptând în același timp o ținută minimalistă și confortabilă.

Ultima oră

Comentariul meu