Andreea Mantea la plimbare prin Târgul de Crăciun de la Sibiu - „Un oraș frumos cu oameni frumoși”
Sursa foto: Wow Biz

Andreea Mantea, împreună cu echipa show-ului ”Casa Iubirii”, se află la Sibiu pentru a selecta tineri dornici să își găsească jumătatea în cadrul reality show-ului tv.

Cunoscuta prezentatoare a ajuns vineri la Sibiu, unde continuă să desfășoare sâmbătă, 26 noiembrie, casting-ul pentru noul sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”. În pauzele din timpul casting-ului, Andreea Mantea s-a plimbat prin Târgul de Crăciun, s-a fotografiat cu fanii, a gustat din bunătățile tradiționale, le-a povestit sibienilor despre “Casa Iubirii” și a oferit autografe celor mari și dulciuri celor mici.

„Sibienii m-au impresionat prin căldură, sinceritatea și bucuria cu care te înconjoară de la prima interacțiune. Și mă refer aici și la tinerii care au venit la casting din dorința de a ajunge în <Casa iubirii>, dar și la oamenii veseli, primitori pe care i-am întâlnit în centrul Sibiului, un oraș frumos cu oameni frumoși. Am avut și o discuție și cu Moș Crăciun și l-am rugat să îi ajute pe toți cei care își doresc să își întâlnească jumătatea. Noi o să îi dăm Moșului o mână de ajutor și abia aștept să îi întâlnesc și astăzi pe toți cei care vor veni să ne cunoască și să ne împărtășească gândurile lor, pentru ca astăzi vom fi în Sibiu până la ora 20:00”, a spus Andreea Mantea pentru Wow Biz.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică