spectacol cu drone de revelion în locul focului de artificii - apostoiu: „am trimis propunerea primăriei”

Festivalul Internațional de Teatru din Sibiu (FITS) a marcat ediția din 2022 cu un spectacol cu drone în locul celebrului foc de artificii. Sibienii au fost plăcuți surprinși și mulțumiți de inițiativă. Luând aceste lucruri în calcul, consilierul local Raul Apostoiu (USR) a propus primăriei ca în acest an, de Revelion, focurile de artificii să fie înlocuite cu un astfel de spectacol, pe modelul celui de la FITS. 

Consilierul local Raul Apostoiu (USR) o propus Primăriei ca focurile de artificii de la evenimentele publice din Sibiu, inclusiv cel de la momentul de Revelion, să fie înlocuite cu spectacole cu drona. 

„O propunere care sper să se concretizeze a fost transmisă Direcției Tehnice, înlocuirea spectacolului de artificii cu ocazia evenimentelor din Sibiu cu un spectacol cu drone, fapt care s-a și concretizat cu ocazia FITS anul acesta. Pot să vă anunț în premieră că am transmis propunerea și doamnei primar aseară (n.red.: joi). Sperăm ca, cu ocazia Revelionului, sibienii să beneficieze de un spectacol cu drone. Din câte am înțeles, nu a fost prevăzut deocamdată așa ceva în cadrul Primăriei. Sibienii merită acest lucru, mai ales că anul trecut nu a existat niciun fel de spectacol de artificii în Sibiu”, a spus Raul Apostoiu, vineri, în cadrul unei conferințe de presă organizată de USR Sibiu. 

Vara aceasta, în cadrul FITS, pentru prima dată la un spectacol organizat în România, a avut loc un impresionant moment cu două sute de drone pe cerul Sibiului. (VEZI AICI IMAGINI)

Ultima oră

Comentariul meu