video liquid money - așii amanetului din sibiu lansează reduceri de până la 50%

Luna decembrie se anunță plină de oferte și surprize pentru cei care trec pragul magazinului Liquid Money – Așii Amanetului. Casa de amanet care  aduce un concept nou în Sibiu a pregătit pentru următoarea perioadă reduceri atractive, astfel încât fiecare client să poată pleca acasă mai mult decât mulțumit.

Cu ocazia sărbătorii naționale de 1 Decembrie, fondatorii Liquid Money – Așii Amanetului s-au gândit să facă o serie de oferte sibienilor. Așadar, începând din 1 Decembrie, la amanetul de pe Șoseaua Alba Iulia nr. 67 vor fi la ofertă obiectele decorative românești și toate produsele din registrul ”antichități”. În plus, pe perioada unei săptămâni întregi, 1-7 decembrie, reducerile vor fi de până la 50%.

Acesta va fi doar începutul unei luni pline de surprize. Liquid Money va lansa pe 1 Decembrie un CREDIT EXPRESS pentru a acoperi nevoia unui împrumut rapid. „Este un credit pe 48 de ore, cu o dobândă specială, cu comisioane speciale care să fie avantajoase pentru toate categoriile sociale”, spune Liviu Andrei, unul dintre asociații amanetului.

video liquid money - așii amanetului din sibiu lansează reduceri de până la 50% video liquid money - așii amanetului din sibiu lansează reduceri de până la 50%

Pentru cei care doresc să își facă un cadou deosebit, acum este momentul oportun. Toate electronicele – inclusiv laptopuri și telefoane – și electrocasnicele vor fi reduse cu până la 20% în primul weekend din luna decembrie.

Așii Amanetului vor organiza un eveniment inedit la mijlocul lunii decembrie, în care vor pune accent pe artă și antichități. „Ne dorim ca la acest eveniment să participe toate persoanele care sunt preocupate de artă. Vom aduce și grupuri de colecționari, oameni care activează în domeniul comerțului și oameni care au avut magazine de antichități”, adaugă Liviu.

video liquid money - așii amanetului din sibiu lansează reduceri de până la 50%

Liquid Money – Așii Amanetului acceptă orice fel de obiecte. Un expert le evaluează valoarea, clienții pot negocia prețul și pot face schimburi. În același timp, clienții pot opta pentru regimul de consignație. Obiectele acceptate la Liquid Money sunt foarte diverse – de la ceasuri la mașini, bijuterii, electronice, obiecte de artă, mobilă, cărți și electronice, iar lista poate să continue.

Citește și: VIDEO Liquid Money – Așii Amanetului din Sibiu – Transformi în bani orice obiect de valoare sau faci trocuri

 

 

Ultima oră

Comentariul meu