bărbatul bătut la rășinari a fost operat - starea lui este foarte gravă

Bărbatul care a fost bătut, duminică dimineața, în Rășinari, până când a intrat în comă a fost operat de medicii de la Spitalul Județean din Sibiu. Starea lui este în continuare foarte gravă, fiind internat la Terapie Intensivă. 

Sibianul în vârstă de 31 de ani, care a aproape a fost omorât în bătaie de trei indivizi, este în stare foarte gravă. El este internat pe secție de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

„Pacientul este policontuzionat în urma unei agresiuni. După internare s-a intervenit chirurgical de către o echipă mixtă chirurgie – neurochirurgie. Bărbatul este în continuare internat în cadrul Secției Anestezie – Terapia Intensivă, în stare foarte gravă, sub supraveghere și tratament de specialitate”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

Agresorii sunt din aceeași familie

În urma celor întâmplate, oamenii legii au demarat cercetări. Trei bărbați au fost reținuți, după care arestați preventiv. Ei sunt cercetați pentru tentativă de omor.

„La data de 22.11.2022, ca urmare a propunerii de arestare preventivă formulată de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 zile”, a precizat prim-procuror adjunct Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Indivizii se numesc Bratu Ioan Ilie, Bratu Gheorghe Petru și Bratu Ioan, potrivit datelor publicate de pe Portalul Instanțelor de Judecată. Aceștia au 20, 25 și 43 de ani și sunt toți din aceeași familie.

Ultima oră

Comentariul meu