O mașină s-a răsturnat la Hosman după ce a lovit o vacă - Trei bărbați transportați la spital
FOTO arhivă

O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile, în Agnita, după ce a lovit o vacă. Șoferul și alți doi pasageri au fost răniți și au fost transportați la spital. 

Polițiștii rutieri din Agnita intervin, joi seara, la un accident produs pe DJ 106, în localitatea Hosman, unde un autoturism a lovit un animal care se deplasa pe partea carosabilă.

„Din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Marpod, a acroșat vaca după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Atât conducătorul auto, cât și alți doi bărbați, pasageri în autoturism, în vârstă de 32 și 36 de ani, din Marpod, au suferit vătămări corporale”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD și SAJ. Echipajul ISU a acordat îngrijiri medicale unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, conștient, care a suferit un traumatism toracic. Pacientul va fi transportat la UPU Sibiu. De asemenea, echipajul SAJ l-a transportat la spital pe șofer și pe celălalt pasager. „Victimele au suferit traumatisme de coloană cervicală și traumatism toracic”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Ultima oră

Comentariul meu