Moș Crăciun și Crăciunița lui pot fi închiriați din nou de la Crucea Roșie Sibiu - Prețurile încep de la 200 lei

Venirea lui Moș Crăciun este unul dintre cele mai frumoase momente ale  sărbătorilor de iarnă. Crucea Roșie din Sibiu vrea să îndeplinească în acest an dorința copiilor de a-l vedea pe Moș Crăciun ”în carne și oase”.

Înainte de pandemie, Crucea Roșie din Sibiu ”închiria” în perioada sărbătorilor mai mulți Moș Crăciun. După o pauză de doi ani generată de pandemie, organizația reia în acest an tradiția, dar cu un singur Moș Crăciun și o Crăciuniță. Grădinițele, firmele și părinții din Sibiu care vor să-i închirieze trebuie să se grăbească.

„Ne bucurăm că anul acesta putem să reluăm o tradiție veche de mai bine de zece ani a filialei noastre, aceea de a-l trimite pe Moș Crăciun în casele sibienilor, la  firme, la grădinițe private. Pandemia a fost o perioadă grea în care, din păcate, Moșul nu a mai putut participa, dar acum ne-am reluat această activitate și ne bucurăm să îi avem lângă noi pe Silviu – Moș Crăciun – și pe Daria – Crăciunița. E un proiect drag nouă pentru că ajungem atât în casele celor care își permit să plătească o taxă pentru Moș, cât și la familiile care nu dispun de aceste finanțe”, spune Raluca Morar, Director la Crucea Roșie din Sibiu.

Familiile pot închiria Moșul în schimbul unei donații de 200 lei, în timp ce firmele trebuie să doneze suma de 500 lei. Moșul va colinda casele sibienilor în Ajunul Crăciunului,  începând cu ora 16:00. „Cei care vor să îl aducă pe Moșul de la Crucea Roșie în casele lor, alături de Crăciunița superbă, ne pot contacta la Crucea Roșie fie pe pagina de Facebook, fie pe mail la sibiu@crucearoșie.ro sau la numărul de telefon 0741118975”, precizează Morar.

 

Ultima oră

Comentariul meu