gală caritabilă pentru copiii născuți prematur la sibiu - este nevoie de un dispozitiv de monitorizare a funcțiilor vitale

Asociația „Baby Care”, împreună cu Asociația Pentru Copil și Familie Heart, organizează în premieră o gală caritabilă pentru achiziționarea de echipamente medicale pentru nou născuții prematur.

Gala Caritabilă „Dăm Startul în viață” va avea loc vineri, 25 noiembrie, la Hotel Hilton. Organizatorii și-au propus să achiziționeze un sistem de monitorizare a funcțiilor pentru copiii născuți prematur, în valoare de aproximativ 20.000 euro.

„Anul acesta, Asociația Baby Care a împlinit 16 ani de activitate, motiv pentru care ne-am dorit ca în luna noiembrie, lună în care sărbătorim Ziua Mondială a Prematurității, să organizăm un eveniment prin care să aducem comunitatea sibiană aproape. S-a alăturat demersului nostru doamna Liliana Tempean, Președinta Asociației pentru Copil și Familie Heart, care printr-o organizare ireproșabilă a transformat dorința noastră în realitate”, ne-a spus Maria Livia Ognean, Șefa Secției Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Gazdele galei vor fi Andreea Bogdan și Nicolle Stănese, iar momentele artistice vor fi oferite de Radu Nechifor, Anca Mărginean, Trupa Riff și Rise Up Academy of Dance. Accesul la eveniment se face pe baza unei donații în valoare de minim 300 de lei, care poate fi făcută în contul Asociației Pentru Copil Și Familie Heart –  RO16INGB0000999907913786, deschis la ING BANK. Găsiți link-ul pentru înscriere aici.

gală caritabilă pentru copiii născuți prematur la sibiu - este nevoie de un dispozitiv de monitorizare a funcțiilor vitale

Ultima oră

Comentariul meu