cum se joacă la pariuri sportive în romania

Pariurile sportive in Romania devin din ce in ce mai populare pe zi ce trece. Zeci de mii de romani care sunt amatori de pariuri sportive online https://casapariurionline.com/ plaseaza pariuri zilnic prin intermediul caselor de pariuri online licentiate, fie ca sunt internationale sau doar nationale

Pagina noastra este o pagina dedicata pentru amatorii de pariuri sportive online. Pe site-ul nostru gasesti cele mai recente informatii referitoare la case de pariuri online: cum ar ficele mai profitabile oferte de inregistrare, date despre cele mai avantajoase agenti de pariuri sportive Romania, totul despre care este legalitatea pariurilor si o sectiune de intrebari si raspunsuri unde iti raspundem la curiozitatile din acest domeniu.

Informatiile noastre au fost atent selectionate pentru a ne asigura ca primesti raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai despre pariuri sportive online si iti poti face o parere despre ce este pe piata. Folosind informatiile noastre iti va fi destul de usor sa iti alegi o casa de pariuri online si sa incepi sa pariezi

Bonusuri pariuri sportive online

La momentul de fata, agentiile pe care noi le-am selctionat atent, au numeroase bonusuri, iar mai jos noi am pregatit o lista pentru tine cu tipurile de bonusuri care exista, de la bonusuri de bun venit pana la bonusuri aniversare sau alte tipuri de bonusuri.

  • Bonusul de bun venit – primul bonus si cel mai consistent la orice casa de pariuri este bonusul de bun venit – acesta poate consta in mai multe tipuri, cum ar fi free bet sau un procent din suma depusa pentru prima data
  • Free Bet – un bonus care iti acorda un pariu gratuit
  • Pariuri fara risc – un pariu la care suma este returnata daca este pierzator
  • Bonus pentru reincarcare – bonusul care se acorda cand faci o depunere
  • Bonusuri pentru aniversare – fie ca este pariu fara risc, free bet sau chiar rotiri gratuite la cazino, acest bonus se ofera la ziua ta de nastere.

Modalitati de depunere si retragere in siguranta

Pe site-ul nostru gasesti doar agentii care iti pastreaza banii in siguranta si sunt respectate la nivel national si international. Indiferent daca depui sau retragi, o casa de pariuri trebuie sa iti ofere certitudinea ca banii tai sunt in singuranta.

Exista numeroase metode de retragere si depunere pentru pariuri sportive online fiecare avand cerinte diferite si avantaje sau dezavantaje.

Modalitati de depunere:

  • Depunere cu ajutorul cardului bancar
  • Depunere prin intermediul transferului bancar direct
  • Plata folosit Paysafe card
  • Plata prin PayPal
  • Plata prin Trustly
  • Plata prin Skill

Modalitati de retragere:

  • Retragere prin card bancar
  • Retragere prin transfer bancar
  • Retragere prin portofel electronic(Paypal, Trustly, Skrill)
  • Retragere live direct in agentie – in cazul in care exista agentia fizica in zona ta

 

FAQ – Intrebari si raspunsuri

  1. Ce sunt pariurile sportive?

Termenul de pariuri sportive inseamna mai exact anticiparea unui rezultat al unui meci/eveniment, indiferent de sport, si mizarea unei sume de bani pe aceasta anticipare. Daca rezultatul de la finalul meciului este acelasi cu rezultatul anticipat de catre pariorul amator atunci acesta va castiga suma pe care a pariat-o inmultita cu cota aleasa iar  in caz contrar, banii vor fi pierduti.

  1. Cum se calculeaza castigurile la pariuri sportive?

Pentru a efectua calcularea castigurilor unui bilet de pariuri sportive online este nevoie doar de putina matematica de clasa a 4-a, tot ce ai de facut este sa inmultesti cota biletului cu suma pe care tu ai pariat-o. Daca ai mai mult de un singur eveniment pe bilet, cotele se inmultesc intre ele apoi se inmultesc din nou cu suma pariata.

  1. Ce se intampla daca un meci de bilet este anulat?

Daca unul dintre evenimentele de pe orice bilet la pariuri sportive online a fost anulat, nu trebuie sa iti faci nici o grija deoarece pe acel bilet, meciul anulat va fi considerat ca si cota 1, deoarece astfel nu iti va afecta pariul.

  1. Sunt legale pariurile sportive in Romania?

Pariurile sportive online sunt legale cu conditia sa fie plasate la acei operatori care sunt licentiati de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

  1. Ce conditii pentru sa indeplinesti pentru a juca la pariuri sportive online?

Pentru a putea juca la pariuri sportive online, trebuie sa ai minim 18 ani, si sa nu ai nici o contradictie legala cu privire la asta.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu