Hala de lactate, care fusese închisă luni pentru igienizare și schimbarea vitrinelor frigorifice, le oferă acum sibienilor gustoasele produsele locale depozitate în vitrine noi și într-un spațiu curat în care producătorii își vând marfa în condiții de siguranță sanitară.
„E un lucru bun că s-a făcut igienizarea, e bine să se schimbe lucrurile. Vitrinele sunt ok, adică așa ar trebui să arate o vitrină, important este că totul este curat”, ne-a spus doamna Maria, o cumpărătoare.
Producătorii care vând în hală apreciază și ei că s-a făcut curățenie, dar spun că vitrinele noi sunt mici. „S-a făcut o igienizare totală și s-au pus vitrine noi, dar noi nu suntem mulțumiți pentru că acestea nu sunt încăpătoare. Acum pentru timp de iarnă la brânzeturi nu afectează pentru că se ține rece orice, dar la vară nu putem să ne punem nimic aici la rece”, ne-a spus Elena, o producătoare locală.