ofertă halucinantă primită de o sibiancă pe bla bla car - să meargă cu dricul lângă un mort

O sibiancă care voia să vină de la Timișoara la Sibiu miercuri, 23 noiembrie, cu Bla Bla Car a primit o ”ofertă de nerefuzat”. Tânăra a postat pe pagina personală de Facebook conversația cu cel care i-a făcut oferta – un șofer care transportă pasageri într-o mașină dric. Postarea a devenit imediat virală.

Experiențele cu Bla Bla Car pot fi uneori inedite, iar unele întrec limitele imaginației. Asta i s-a întâmplat sibiencei Alexandra Pescaru, care a aflat încă de la începutul conversației cu  șoferul de la Bla Bla Car detalii surprinzătoare despre cursă. „Mașina este un dric. Există un pasager. Este tăcut. Trebuie să fie dus în pădure”, i-a scris acesta.

Alexandra a postat imediat conversația pe Facebook. „Eu nu am râs atât în viața mea”, ne-a declarat ea. ”Nu cred că a fost o glumă, e pe bune. E un transport funerar între localități și tipul probabil mai face un ciubuc și mai ia pasageri în față. Eu bănuiesc că dricul este un fel de dubă – probabil decedatul e în spate, iar în față sunt locuri libere. Sincer, dacă nu eram și cu cățeii, mergeam doar pentru ineditul situației. De câte ori ai ocazia în viață să mergi viu cu dricul? Mi-a mai scris cineva că își făcuse rezervare la întoarcere cu același șofer”, povestește sibianca.

Postarea Alexandrei a strâns peste 400 de aprecieri și aproape 200 de distribuiri. Unii au postat comentarii de genul: „Cimitirul din pădure…sună cam sumbru!”, „Povestiri din criptă”, iar alții au spus că ar putea fi un cont fals.

Ultima oră

Comentariul meu