rabla electrocasnice
Sursa Foto - Hotnews

Au început înscrierile pentru programul „Rabla pentru electrocasnice” și la Sibiu. Sibienii dornici să „scape” de aparatele vechi pe care nu le mai utilizează sau pe care vor să le schimbe cu unele noi, pot profita acum și să obțină un voucher în valoare de minim 200 de lei.

Înscrierile pentru programul „Rabla pentru electrocasnice” au început luni, 21 noiembrie și țin până vineri, 25 noiembrie. Cei care doresc să se înscrie trebuie să își facă un cont pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM). Contul se poate face direct online, pe site-ul AFM, sau în magazinele de produse electrocasnice care participă la program. Cei care se înscriu trebuie să precizeze aparatul sau aparatele electrocasnice la care vor să renunțe sau pe care vor să le schimbe.

Schimbarea aparatelor se face în decembrie, în trei etape

Prima etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice” va avea loc între 5 decembrie,  ora 10 și 9 decembrie, până la 23:59. Această etapă cuprinde: mașini de spălat rufe, aparate frigorifice și mașini de spălat vase. Voucher-ul pe care îl puteți primi în schimbul electrocasnicelor este în valoare de 400 de lei.

A doua etapă se va desfășura între 12 decembrie și 16 decembrie și va cuprinde laptopuri și tablete. Pentru laptopuri sibienii pot primi un voucher de 500 de lei, iar pentru tablete unul de 300 de lei.

Ultima etapă a programului va avea loc între 19 decembrie și 23 decembrie și se vor putea aduce aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare. Voucher-urile pentru aparate de aer condiționat și uscătoarele de rufe vor fi în valoare de 400 de lei, iar pentru aspiratoare va fi de 200 de lei.

„După obținerea voucherului pe electrocasnice, clienții au la dispoziție șapte zile ca să-l folosească la cumpărarea unui produs eligibil de la unul dintre magazinele validate”, ne-a declarat un reprezentant Altex.

La nivel național, 55 de magazine participă anul acesta la programul ”Rabla pentru electrocasnice”. Cele mai cunoscute dintre ele, accesibile și sibienilor, sunt Altex, Flanco, Carrefour, Auchan și Dedeman.

Ultima oră

Comentariul meu