pro românia va avea sediul pe strada valea mare din sibiu - partidul mișcarea populară rămâne în centru, pe arhivelor

Primăria Sibiu a propus în aprilie anul acesta ca Partidul Pro România și Partidul Mișcarea Populară să împartă un spațiu de pe strada Arhivelor. O nouă propunere, care va fi discutată în ședința Consiliului Local din această săptămână, atribuie un sediu separat pentru Pro România.

Atât Partidul Mișcarea Populară, cât și Partidul Pro România, au fost nemulțumite după ce Primăria a propus în primăvară ca filialele județene ale celor două partide să funcționeze în același spațiu, pe strada Arhivelor nr. 2. PMP a declarat că nu există posibilitatea partajării spaţiului pentru două entităţi juridice distincte, a spus că are contract de închiriere valabil până în anul 2025 şi a cerut atribuirea întregului spaţiu, în timp ce PPR a reclamat faptul că nu li s-a predat efectiv spaţiul propus pe strada Arhivelor.

Primăria propune acum Consilului Local atribuirea unui alt sediu pentru Partidul Pro România. Situat pe strada Valea Mare nr. 6, spațiul are o suprafață de aproape de 40 mp și urmează să fie închiriat PPR pentru o perioadă de 5 ani. Proiectul de hotarâre prevede, în același timp, ca Partidul Mișcarea Populară să rămână singurul chiriaș pentru întregul spațiu din strada Arhivelor, în suprafață utilă de peste 100 mp, până în 2025.

Ultima oră

Comentariul meu