primele abonamente la meciurile fc hermannstadt de pe stadionul municipal, la vânzare de miercuri

FC Hermannstadt pune la vânzare primele abonamente pentru meciurile de pe Stadionul Municipal Sibiu și organizează și un concurs pentru suporteri. 

Stadionul Municipal Sibiu va fi inaugurat în 10 decembrie, cu meciul dintre FC Hermannstadt și Farul Constanța. Suporterii își vor putea achiziționa primele abonamente, pentru sezonul 2022-2023, miercuri. Sunt scoase la vânzare 2.000 de abonamente. 

CITEȘTE ȘI: Stadionul Municipal va fi inaugurat în 10 decembrie – FC Hermannstadt evoluează cu Farul

„Suntem mândri de voi și recunoscători! Vorbim acum despre voi, suporterii noștri –  toți cei care ne-ați scris/ sunat/ trimis e-mailuri să ne întrebați: când se vând abonamentele? Nu i-am uitat nici pe cei ce nu ne-au întrebat nimic și (poate) așteaptă în tăcere. Ei bine, pentru voi, toți suporterii de care fotbalul sibian are MARE NEVOIE, vă anunțăm acum că miercuri, 23 noiembrie, vom începe procesul de vânzare pentru primele 2000 abonamente pe sezonul 2022/ 2023”, se arată pe pagina de Facebook FC Hermannstadt!

În același timp, FC Hermannstadt organizează și un concurs pe Facebook, unde sibienii care se înscriu au șansa să câștige un abonament la Tribuna 2 pentru tot sezonul.  

Pentru a se înscrie în tragerea la sorți, suporterii trebuie să dea like la postarea privind abonamentele, să lase un comentariu și, opțional, să distribuie postarea pe pagina lor personală. Termenul limită de înscriere este 23 noiembrie, ora 20:00. Până la ora redactării acestei știri, peste 600 de persoane s-au înscris la concurs. 

Ultima oră

Comentariul meu