câștigă o lună de expunere gratuită la shopping city sibiu, în decembrie

Shopping City Sibiu dă astăzi, 22 noiembrie, startul unei campanii de susținere a micilor artizani sibieni și a afacerilor locale creative.

Sibienii sunt invitați să nominalizeze până duminică, 27 noiembrie, artiști, meșteșugari, creatori sau mici producători sibieni care au nevoie de susținere, iar unul dintre aceștia va primi gratuit timp de o lună un spațiu fizic de vânzare, în incinta centrului comercial, un stand dedicat, precum și consultanță pentru o campanie completă de promovare și strategie de branding.
câștigă o lună de expunere gratuită la shopping city sibiu, în decembrie

Din dorința de a menține vii cultura, tradiția și creativitateasibiană, Shopping City Sibiu face apel la comunitatea localăpentru a-i identifica pe cei mai talentați artizani, producători sau creatori de idei, care au nevoie de sprijin – de la pictori, sculptoriîn lemn, marochinărie, ceramică, designeri, producători locali la început de drum, care au un business și caută un spațiu de expunere.

câștigă o lună de expunere gratuită la shopping city sibiu, în decembrie

Între 22 și 27 noiembrie, sibienii sunt invitați să își arate sprijinul față de micii antreprenori locali pe care îi apreciază, iar Shopping City Sibiu va oferi șansa unuia dintre ei de a-și expune produsele în incinta centrului comercial în perioada 05 decembrie 2022 – 05 ianuarie 2023. Astfel, tot ce trebuie să facă este să trimită un e-mail cu recomandarea pe adresa ??????@?????????????????.??, cu subiectul „Aplicație artizan Sibiu”. Juriul Shopping City Sibiu va desemna pe data de 28noiembrie antreprenorul local câștigător.

câștigă o lună de expunere gratuită la shopping city sibiu, în decembrie

Campania <<Căutăm Artizani Sibieni!>> se află la a doua ediție anuală iar succesul din 2021 ne-a determinat să fim recunoscatori pentru implicarea comunității în proiect și săcontinuăm și în 2022. Feedbackul artizanilor din 2021 a fost unul foarte bun, luna decembrie, în care i-am invitat să expună, aducându-le o perioadă propice din punct de vedere al vânzării de produse” .
Cu o prezență de peste 15 ani pe piața locală, Shopping City Sibiu reprezintă o oportunitate de lansare pentru micile afaceri creative ale sibienilor dar și un partener pe termen lung pentru aceștia. Vrem să aducem în atenția clienților munca celor care nu au avut până acum ocazia să se promoveze corespunzător și care caută un sprijin, atât de important în perioada aceasta”,declară reprezentații Shopping City Sibiu.

Meșteșugarii, artizanii și creatorii locali sunt invitați se înscrie în concurs la adresa de e-mail: office@shoppingcitysibiu.ro, cu următoarele date: nume, prenume, activitatea pe care o desfășoară (mai exact, ce tip de produse comercializează), datele de contact, o descriere, precum și câteva poze cu produsele.

câștigă o lună de expunere gratuită la shopping city sibiu, în decembrie câștigă o lună de expunere gratuită la shopping city sibiu, în decembrie

Ultima oră

Comentariul meu