O nouă parcare supraterană în Sibiu - Va fi construită pe trei nivele

O nouă parcare supraterană, a doua de acest tip din municipiul Sibiu, va fi construită în cartierul Vasile Aaron. PUZ-ul proiectului a fost pus în dezbatere publică, iar sibienii își pot spune părerile și observațiile până la mijlocul lunii decembrie. 

Viitoarea parcare va fi construită pe strada Semaforului la nr. 17 și va avea o suprafață totală de 2.551 de metri. Regimul de înălțime maxim admis al clădirii este de trei niveluri supraterane, iar înălțimea construcției nu va depăși 16 metri.

”În cazul de față funcția dominantă a zonei este cea de Centru de cartier, zonă amplasată insular în cadrul unei zone cu funcțiune preponderent rezidențială –  Ansambluri de locuințe colective realizate înainte de 1990, în sistem urbanistic închis, respectiv cartierul Vasile Aaron. Spațiile amenajate pentru gararea și parcarea autovehiculelor vor fi situate la distanțe de minim 5 metri de ferestrele camerelor de locuit din clădirile vecine”, se prevede în documentul elaborat de primărie.

O nouă parcare supraterană în Sibiu - Va fi construită pe trei nivele

Cei interesați pot afla mai multe detalii aici sau pot trimite obsevațiile proprii pe adresa Primăriei Sibiu, Strada Samuel von Brukenthal, nr. 2 sau prin e-mail: pms@sibiu.ro, telefon: 0269/208800.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Într-adevăr, numai asta mai lipsea in balamucul din zona, la citiva metri de blocuri.Este o imbecilitate.Chiar nu s-a gindit nimeni la o zona verde?

  2. E o investiție pe termen scurt pt ca în 2030 după estimările oamenilor de știință nu va mai fi nici o picătură de petrol pe Terra .vor fi câteva electrice dar în rest trotinete .oricum deja e dezastru în trafic ,prea multe limuzine cu ddpf-ul șuntat. Ar trebui gândite niște strategii eco ca la elvețieni, e groaznic sa nu mai poți respira intr-un oraș montan cum e la noi .

  3. Problema traficului și a parcărilor nu se rezolva prin a încuraja și a oferii condiții autovehiculelor. Zona respectiva este extrem de circulata și logica ar trebui sa va dicteze sa creați motive ptr a devia traficul, nu sa creați și mai mult.