ce au în comun studenții și mămicile? pot fi colegi de muncă la indeca în sibiu - program flexibil și salarii foarte bune 

Anunț important pentru elevi, studenți, mămici, tătici și pentru sibienii care urăsc să le sune alarma la 6 dimineața! INDECA Business, compania din Sibiu cunoscută pentru salariile mari pe care le oferă, angajează vorbitori de limba germană, aflați în căutarea unui loc de muncă flexibil. Programul de lucru este extrem de avantajos – se lucrează doar după-amiaza, iar proiectul pe care urmează să vă implicați este pe măsură! CV-urile de pot depune la adresa recrutari.sibiu@indeca-business.de sau pe pagina de Facebook Indeca Business România.

INDECA Business caută vorbitori de limba germană în Sibiu – Muncești doar după-amiaza și ai un salariu generos

Dacă ești în căutarea unui loc ce muncă stabil, unde să ai un program flexibil pentru a putea merge la serviciu atunci când dorești, dacă vrei să fii plătit pe măsura competențelor tale și să ai o mulțime de beneficii, ai ajuns în locul potrivit. INDECA Business face angajări, iar singura condiție pe care trebuie să o îndeplinești este să cunoști limba germană la nivel avansat.

INDECA lansează un nou proiect de call-center, de care se vor ocupa angajații din Sibiu. Job-ul este perfect pentru persoanele care fie nu vor să lucreze dimineața, fie vor un job part-time. Iar pentru elevi, studenți și părinții ai căror copii merg la școală după-amiaza, programul este ideal.

Angajații vor lucra doar în intervalul orar 12:00 – 21:00, având posibilitatea să își facă singuri programul. Aceștia vor putea decide când să vină la serviciu și câte ore să lucreze într-o săptămână. Puține sunt firmele care îți oferă posibilitatea să lucrezi așa cum vrei.

Salariile oferite de INDECA sunt cu mult peste media din piața locală. Spre exemplu, un agent front office, vorbitor de limba germană, pentru un post entry-level, primește un salariu brut de 8.200 de lei, iar după un an în firmă, acesta crește cu 7% datorită unui program intern de loialitate. Mai mult, pe lângă remunerațiile avantajoase, angajații au și o mulțime de beneficii, cum ar fi zilele de concediu, care se înmulțesc de la un an la altul.

Persoanele interesate de un loc de muncă stabil și flexibil, care vor să lucreze în centrul Sibiului, într-un mediu plăcut, pe un salariu mare, pot depune CV-urile prin e-mail la adresa recrutari.sibiu@indeca-business.de, la numărul de telefon 0722 356 738, prin platforma Facebook Indeca Business Romania și pe platforma de recrutare e-Jobs.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu