bărbat bătut la rășinari - omul, găsit de jandarmi inconștient pe șosea
FOTO Arhiva

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost găsit, duminică dimineața, inconștient, pe o stradă din Rășinari. Omul, aflat în comă, a ajuns în această stare după ce ar fi fost bătut. Agresorii sunt, în acest moment, necunoscuți. Polițiștii au demarat o anchetă. 

Bărbatul a fost găsit zăcând pe șosea de un echipaj de jandarmi. Omul era inconștient pe o stradă din localitatea de domiciliu, Rășinari. „La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 07,30, pe strada Mitropolit Andrei Șaguna din localitatea Rășinari, un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu a depistat un bărbat aflat în stare de inconștiență”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Imediat, în zonă au venit și polițiștii, care au început cercetările. Se pare că bărbatul, care are 31 de ani, ar fi fost bătut. Starea lui era extrem de gravă, astfel că a fost dus la spital.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, polițiști de investigații criminale și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Sibiu, din primele cercetări rezultând faptul că bărbatul, identificat ca fiind un localnic în vârstă de 31 de ani, ar fi fost victima unei agresiuni fizice săvârșite de persoane necunoscute. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, mai spune Welter.

La nivelul IPJ Sibiu se fac cercetări în vederea stabilirii situației de fapt pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.

Ultima oră

Comentariul meu