Scene ca în filmele de groază la Sibiu - Bărbat luat pe capotă şi târât zeci de metri în urma unei șicanări în trafic
foto: arhivă

Scene ca în filme sâmbătă noaptea la Sibiu după o şicanare în trafic pe Strada Constituţiei. După ce au oprit la semafor şi s-au luat la bătaie, un bărbat în vârstă de 43 de ani l-a luat pe capotă şi târât zeci de metri pe un alt conducător auto.

În primă instanţă, evenimentul s-a întâmplat  între un bărbat de 23 de ani din judeţul Olt şi o femeie în vârstă de 40 de ani din judeţul Sibiu. După ce au oprit la semaforul din intersecția cu strada 9 Mai, pasagerul din mașina condusă de femeie, un sibian în vârstă de 43 de ani, și șoferul celuilalt autoturism au coborât din mașini, după care primul l-ar fi lovit cu pumnul pe celălalt în zona capului.

Pasagerul din mașina condusă de către tânărul de 23 de ani, a coborât și el din mașină pentru a aplana starea conflictuală, poziționându-se împreună cu prietenul său în fața celuilalt autoturism la volanul căruia se afla femeia. În acest moment, femeia ar fi accelerat conducând spre cei doi bărbați, lovindu-l pe șofer în zona membrelor inferioare și acroșându-l ușor pe pasager.

Imediat după acest incident, femeia a oprit, la volan urcându-se bărbatul de 43 de ani care ar fi demarat spre pasagerul din cealaltă mașină, l-ar fi lovit, l-ar fi purtat pe capotă câțiva zeci de metri, după care ar fi virat brusc, bărbatul căzând pe stradă, iar șoferul continuându-și deplasarea.

„La locul producerii evenimentului s-au deplasat de urgență polițiști de investigații criminale și polițiști criminaliști din cadrul I.P.J. Sibiu, însoțiți de procuror criminalist, în urma cercetărilor efectuate conturându-se suspiciunea rezonabilă privind comiterea infracțiunilor de tentativă la omor calificat, respectiv tentativă la omor” transmit reprezentanţii IPJ Sibiu.

Cele patru persoane au fost identificate la spital. Conducătorul auto și pasagerul din mașina sa au primit îngrijiri medicale fără a necesita internarea.

Astfel, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmând ca, în urma anchetei, să fie stabilite cu exactitate toate circumstanțele săvârșirii faptelor în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

Ultima oră

Comentariul meu