VIDEO La mica înțelegere - Remorcă plină cu deșeuri voluminoase golită pe stradă în mașina de gunoi la Sibiu - SOMA a demarat o anchetă

Un sibian a fost surprins în timp ce își arunca deșeurile de mari dimensiuni direct din remorca propriei mașini, într-o mașină de gunoi destinată deșeurilor menajere. Acesta a fost ajutat de un șofer al companiei SOMA.

Campaniile destinate colectării deșeurilor voluminoase se realizează de 2 ori pe an, acest proces fiind gratuit, iar ridicarea efectuându-se din fața locuințelor sau din zonele special amenajate. Cei ce nu reușesc să se debraseze de obiectele de mari dimensiuni pot face asta contra cost în afara perioadei destinate, fie prin transportul acestora la baza celor de la SOMA, fie din propria curte după un proces de evaluare a cantității și efectuarea plății.

Se pare însă că un sibian a reușit să păcălească sistemul și a scăpat de procesul menționat anterior. Parcat spate în spate cu o mașină a celor de la SOMA, bărbatul ajutat de șoferul autoturismului aruncă în cuva de depozitare a gunoiului menajer mai multe saltele, furtunuri, bucăți de fier, o toaletă și părțile inferioare a 2 cabine de duș.

Se va demara o anchetă internă

Contactați de reporterii Ora de Sibiu, reprezentanții companiei SOMA au menționat că nu știau despre această situație, însă vor investiga circumstanțele producerii evenimentului. „Deșeurile voluminoase sunt ridicate cu mașini speciale, nu cu cele de colectare a deșeurilor reziduale sau reciclabile. Le colectăm cu niște camionete și cu mașini ce au containere metalice. Nu este ok deloc, pentru că șoferului respectiv nu îi intră în atribuțiile de serviciu să facă acest lucru. Vom realiza o anchetă internă pentru a vedea care au fost circumstanțele situației de față” au transmis aceștia.

 

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

Publică

  1. Incredibil cat se mai lungeste povestea de la azil! Chiar nimeni nu verifica ce fac oamenii acestia pe spinarea celor care isi traiesc ultimele zile? Cum e posibil sa existe asa un azil si cum e posibil ca cineva sa-si duca parinti, unchi, matusi acolo? Pe asa asternuturi dorm saracii de ei! Romania lucrului bine facut!

  2. Sa speram ca se va sesiza cineva. Sunt persoane cunoscute, cei care descaca sunt de la azilul de pe str Moldoveanu, acolo unde au fost gasiti acum cateva saptamani cu mari neregului. Nu-i de mirare, daca pe asa saltele stateau batranii de acolo.

  3. Se face curatenie la azilul cu probleme de pe str Moldoveanu nr 3. Patronul azilului si soferul lui, cara ce au scos din azil pe unde apuca.

  4. In unele localitati se aduna plasticul cu menajerul in acceasi masina!selectare colectiva cica……bine ca platim la soma

  5. Tulai doamne. Si pe noi te tine de prosti soma SI PLATIM DE rupe fiecare pubela neagra descarcate in plus. Punem pariu ca nu va pati nimis si nicio stire legata de asta nu o sa mai apară