Pierderi importante pentru FC Hermannstadt - Daniel Paraschiv și Baba Alhassan ar putea fi transferați la alte echipe

FC Hermannstadt ar putea suferi două pierderi importante în perioada de mercato din această iarnă. Daniel Paraschiv și Baba Alhassan, doi dintre cei mai în formă jucători de la formația sibiană ar putea fi transferați. 

Atacantul sosit de la CFR Cluj este dorit de Lechia Gdansk, iar mutarea are șanse destul de mari să se realizeze în perioada următoare. Gruparea din Polonia a rămas impresionată de evoluțiile lui Daniel Paraschiv din acest sezon și îl dorește pe tânărul atacant, relatează Digi Sport.

Pentru a se despărți de Daniel Paraschiv în perioada următoare, cei de la Hermannstadt ar solicita nu mai puțin de 500.000 de euro. Negocierile dintre cele două părți ar fi destul de avansate.

Pe lângă Daniel Paraschiv, cei de la Hermannstadt ar fi dispuși să-l cedeze în perioada următoare și pe Baba Alhassan, tot în schimbul sumei de 500.000 de euro, mai scrie sursa citată.

Cifrele lui Daniel Paraschiv

  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Daniel Paraschiv, potrivit Transfermarkt
  • 17 meciuri a jucat Daniel Paraschiv în acest sezon la Hermannstadt
  • Opt goluri și o pasă decisivă sunt reușitele lui Daniel Paraschiv

În urma evoluțiilor convingătoare din acest sezon, Daniel Paraschiv a fost convocat în premieră și la prima reprezentativă a României.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. That’s good
    I think a fair price is 750k for Paraschiv & 750k for Baba
    It’s better a direct contract outside of SuperLiga
    They should play in other Championships