fostul director al spitalului c.f. sibiu acuză actualul manager de manipulare și dezinformare - "este bizar modul în care s-au obținut avizele"

Liliana Coldea, fostul manager al spitalului C.F. Sibiu a anunțat într-un mesaj postat pe rețelele sociale faptul că Ștefania Șerban ar fi manipulat și dezinformat prin mesajele sale publice legate de fondul de investiții necesare reabilitării și modernizării spitalului.

Aceasta susține că investiții în aparatură performantă s-au făcut încă din anul 2016, din perioada mandatului său (2015-2020) și că actualul manager al spitalului refuză să dezvăluie de fapt, valoarea concretă a investiției, suma de un milion de lei transmisă nu este de ajuns pentru investiția menționată.
“Este simplu de verificat de oricine este cu adevărat interesat ce cheltuieli s-au făcut, doar partea electrică a acestei renovări situându-se ca valoare la peste 700 mii lei. Nu avea cum sa fie suficientă suma de 1 milion de lei aruncată fără concretețe de către doamna Șerban Ștefania în declarația de presă” declară Coldea.
O altă acuză adusă actualului manager este investiția făcută într-o clădire ce nu se află în administrarea spitalului, ci pentru care se plătește chirie lunară. existând chiar și un proces în acest sens (dosar 647/85/2021). În contextul actual, investițiile din bani publici prezintă riscul ca sumele să fie pierdute odată cu finalizarea litigiului, deoarece nu exsită garanția faptului că proprietarul de drept nu va fi de acord cu menținerea spațiului respectiv.
Un alt aspect menționat de Coldea este cel al obținerii aprobării liftului exterior pe suprafața unei clădiri istorice, care este în opinia sa, nerealizabil. “Date fiind acestea este bizar modul în care s-au obținut avizele de la instituțiile de cultură pentru intervenția profundă în structura clădirii, aceasta făcând parte din patrimoniul local. În această lumină ne punem încă de acum întrebarea cum se va aviza montarea unui lift exterior la o clădire istorică conform anticipării doamnei manager interimar” menționează aceasta.
Citește întreaga postare aici.

Ultima oră

Comentariul meu