video: cadou impresionant pentru un suporter cu dizabilități al fc hermannstadt. l-a cunoscut pe baba alhassan

Cosmin, unul dintre cei mai înfocați susținători ai echipei de fotbal FC Hermannstadt, a avut ocazia să îl întâlnească pe fotbalistul lui preferat. Baba Alhassan i-a făcut o vizită, cu ocazia zilei de naștere, și i-a dăruit un cadou impresionant. 

Din cauza unor probleme de sănătate, Cosmin nu a putut urmări meciurile echipei FC Hermannstadt de pe stadion. Le-a urmărit însă de acasă fiindcă, în această perioadă, nu s-a putut deplasa până la Mediaș, acolo unde juca echipa. Iar de ziua lui, sibianul a avut o singură dorință: să îl cunoască pe fotbalistul lui preferat.

Baba Alhassan, căci despre el este vorba, i-a dăruit cel mai frumos cadou. L-a vizitat și i-a oferit un card de acces pe Stadionul Municipal pentru acest sezon, dar și un poster cu semnătură.

„<<Vă susțin dintotdeauna>>. Este mărturisirea lui Cosmin, unul dintre cei mai înfocați suporteri #FCH, care din cauza unor probleme de sănătate nu ne-a putut urmări (și) pe stadion, la Mediaș… Acesta ne-a scris, însă într-un mesaj că singura dorință de ziua lui ar fi să-l cunoască pe Baba Alhassan, fotbalistul său preferat. Așa că FCH i-a îndeplinit dorința acestui om și suporter minunat, fiindcă în viață visele devin (uneori) realitate! La mulți ani, Cosmin! Te așteptăm oricând alături de noi! Ne întoarcem acasă!”, este mesajul postat pe Facebook de FC Hermannstadt.

Stadionul Municipal Sibiu va fi inaugurat în 10 decembrie cu meciul dintre FC Hermannstadt și Farul Constanța. (DETALII AICI)

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Am vorbit cu Cosmin in urma cu cateva saptamani si stiu ca isi dorea sa-l cunoasca pe Baba. Dorinta i-a fost indeplinita. Ma bucur pentru el.