qatar a închiriat fani să facă atmosferă la cupa mondială de fotbal - cât costă și de unde sunt aduși
Sursa: SporX

Qatar a închiriat oameni să facă atmosferă la una dintre cele mai controversate și scumpe ediții din istorie a Cupei Mondiale de Fotbal. Gazdele fac orice este posibil pentru a impresiona și pentru a arăta cât de minunat este la turneul final mondial, notează HotNews.ro. 

În ultima perioadă, presa internațională a tot scris despre o categorie inedită care va apărea la un CM de fotbal: vorbim despre suporterii închiriați. Imagini cu astfel de fani au și apărut pe rețelele sociale, iar jurnaliștii de la SporX au venit cu detalii și mai precise.

Suporterii închiriați vin din Pakistan

Fanii ar fi aduși din Pakistan și ar primi pentru fiecare zi 10 euro de persoană. În plus, ei ar beneficia și de cazare gratuită și trei mese pe zi. Totul pentru a avea parte de o atmosferă frumoasă, demnă de un Campionat Mondial de fotbal.

Tocmai pentru că se așteaptă ca unele dintre meciuri să nu aibă parte de o asistență importantă, organizatorii din Qatar au recurs la acești fani „de închiriat”. Pe lângă atmosfera frumoasă pe care trebuie să o facă pe stadioanele din Qatar, fanii au obligația de a se comporta la fel și în zonele destinate special spectactorilor veniți la CM (acele fan zone).

Ultima oră

Comentariul meu