blocuri rebranșate la rețeaua de apă în cisnădie – datoriile au fost plătite parțial

Calvarul locuitorilor din Cisnădie care s-au spălat trei zile la lighean a luat sfârșit. Societatea Apă Canal a decis ca astăzi să fie rebranșate ultimele patru blocuri din cele 17 care au rămas fără apă din cauza datoriilor. 

Citește și: Șaptesprezece blocuri din Cisnădie debranșate de la rețeaua de apă pentru datorii de peste 80.000 de lei- ”Nu putem să stăm nespălați”

În decursul zilei de vineri, 18 noiembrie, au fost rebranșate ultimele patru blocuri din cele 17 de pe strada Stejarului din Cisnădie care au fost decuplate în urmă cu trei zile de la rețeaua de apă. Societatea Apă Canal a luat această decizie deși a fost achitată doar o parte din datoria de 80.000 de lei și mai sunt restanțe care trebuie recuperate.

„Astăzi se vor rebranșa toate, deși o parte din datorii încă nu au fost plătite”, au declarat reprezentanții Apă Canal, care apreciază că la momentul actual această decizie este cea mai bună pentru toată lumea.

Citește și: Blocurile din Cisnadie debranșate de la rețeaua de apă din cauza unor rău-platnici – Președinta asociației de proprietari: “Unii au datorii de peste 16.000 de lei”

Ultima oră

Comentariul meu