un copil care a furat mâncare din mai multe magazine din sibiu și șelimbăr a fost reținut
foto: arhivă

Un adolescent din Sibiu a fost reținut după ce a comis șase furturi din magazine de pe raza municipiului Sibiu și localității Șelimbăr. Băiatul a furat mâncare, produse de uz casnic și cosmetice. 

„La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 16 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (6 acte materiale)”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, tânărul este bănuit că, în perioada septembrie – noiembrie, ar fi sustras produse alimentare, de uz casnic și cosmetice din mai multe societăți comerciale de pe raza municipiului Sibiu și a localității Șelimbăr. Prejudiciul creat a fost estimat la suma de 8.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, sibianul a fost reținut 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Daca ar fi furat numai mâncare, as fi înțeles, îi era foame. Dar la ce-i trebuia produse de uz casnic și cosmetice?