Tineri fără permis, depistați în trafic la Buzd și Apoldu de Jos
FOTO: arhivă

Doi bărbați au fost prinși în trafic de polițiștii sibieni și s-au ales cu dosare penale fiindcă au condus autoturisme fără să aibă permis de conducere. 

Primul bărbat a fost depistat în data de 16 noiembrie, în jurul orei 17,00, pe raza localității Buzd. „Polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală de către un localnic în vârstă de 25 de ani”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Cel de-al doilea a fost depistat în aceeași zi, dar în jurul orei 20,00, pe raza localității Apoldu de Jos. „Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, din Ludoș, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept. Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu