târgul de crăciun din sibiu, promovat de aeroporturile din anglia - ,,este unul dintre cele mai subestimate orașe din europa”

Târgul de Crăciun de la Sibiu a urcat în topul celor mai faimoase Târguri de Crăciun din Europa. Aeroportul Luton din Londra a promovat Sibiu pe rețelele sale sociale, afirmând că acesta este unul dintre cele mai subestimate orașe din Europa.

Într-un articol postat de Aeroportul Luton, care prezintă cele mai spectaculoase Târguri de Crăciun din Europa se regăsește și Târgul de la Sibiu. „Fără să fie înecat în cultura de consum, acest târg pitoresc de Crăciun situat în mijlocul arhitecturii germanice vechi de secole este axat pe tradiție. Credem cu adevărat că Sibiul este unul dintre cele mai subestimate orașe din Europa. Patinezi pe gheață sub lumini sclipitoare, admiri obiecte artizanale realizate manual de meșteșugari, asculți colinde românești autentice și sorbi vin fiert în inima Transilvaniei”, este mesajul publicat de Aeroportul Luton, care include un videoclip cu sugestii despre ce poți face în Sibiu.

Articolul mai menționează târgurile din Berlin, Tallinn, Wroclaw, Riga și Praga.

târgul de crăciun din sibiu, promovat de aeroporturile din anglia - ,,este unul dintre cele mai subestimate orașe din europa”

Ultima oră

Comentariul meu