este oficial - stadionul municipal va fi inaugurat în 10 decembrie - fc hermannstadt evoluează cu farul

Primul meci de pe Stadionul Municipal Sibiu va avea loc în data de 10 decembrie, anunță primarul Astrid Fodor. Cu ocazia finalizării lucrărilor la arena de cinci stele și pentru a o inaugura cum se cuvine, Fodor spune că Primăria pregătește „evenimente conexe care să marcheze acest moment important și festiv pentru oraș”.

Primarul Astrid Fodor a avut, joi, o întâlnire cu reprezentanții Asociației FC Hermannstadt pe tema deschiderii Stadionului Municipal Sibiu, după încheierea amplelor lucrări de modernizare a acestuia.

VEZI AICI TURUL STADIONULUI MUNICIPAL SIBIU

Primul meci de pe stadion va avea loc în 10 decembrie. FC Hermannstadt va juca atunci cu Farul Constanța. Mai mult, Astrid Fodor anunță că, pentru a marca momentul, primăria pregătește o serie de evenimente. „I-am invitat la această întâlnire pe reprezentanții echipei FC Hermannstadt pentru a le transmite în primul rând că, din punctul de vedere al Primăriei Sibiu, meciul inaugural pe Stadionul Municipal Sibiu se poate desfășura în data de 10 decembrie. Le-am comunicat, de asemenea, că săptămâna viitoare urmează să primească documentația pentru omologarea Stadionului de către Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal. În paralel, Primăria Sibiu se va ocupa de pregătirea unor evenimente conexe care să marcheze acest moment important și festiv pentru oraș”, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

este oficial - stadionul municipal va fi inaugurat în 10 decembrie - fc hermannstadt evoluează cu farul

Având în vedere că Stadionul Municipal va fi inaugurat în decembrie, meciul dintre FC Hermannstadt și CFR Cluj din 30 noiembrie se va juca la Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu