sibiancă dusă la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de soț în vurpăr
foto: arhivă

O femeie a fost transportată la spital, după ce a fost bătută de soț în localitatea Vurpăr. Aceasta a cerut ajutorul polițiștilor în urma agresiunii, fiind emis un ordin de protecție provizoriu față de individ.  

„La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 22,00, prin apel 112, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au fost solicitați să intervină la domiciliul a doi soți din localitatea Vurpăr, femeia reclamând că este agresată fizic de către soț. La fața locului, polițiștii i-au găsit pe cei doi, femeia prezentând urme de violență. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între cei doi soți, bărbatul ar fi lovit-o pe femeie în zona capului și a feței. În urma evaluării situației, polițiștii au constatat că există un risc iminent pentru siguranța femeii, față de soțul acesteia fiind emis un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Polițiștii vă reamintesc că puteți sesiza prin apel la 112 actele de violență domestică, pentru a cere sprijin și ajutor!

Ultima oră

Comentariul meu