primarul huja despre blocurile debranșate de la rețeaua de apă - „o să le dea drumul azi”. apă canal îl contrazice
Sursa/Facebook: Gheorghe Huja

În privința locatarilor din cele 17 blocuri care au rămas fără apă din cauza datoriilor de peste 80.000 lei la Apă Canal, Primarul orașului Cisnădie spune că se așteaptă ca aceștia să fie rebranșați chiar în cursul zilei de astăzi (miercuri, 16 noiembrie).

Citește și: Blocurile din Cisnadie debranșate de la rețeaua de apă din cauza unor rău-platnici – Președinta asociației de proprietari: “Unii au datorii de peste 16.000 de lei”

Deși reprezentanții companiei Apă Canal SA au transmis că locatarii din cele 17 blocuri nu vor fi branșați din nou până când datoria de peste 80000 de lei nu va fi achitată, Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, este de altă părere și consideră că situația se va rezolva curând. ”O să le dea drumul la apă azi. Este o plată destul de mare, am discutat cu directorul de la Apă Canal să le dea drumul din nou”, declară primarul.

Citește și: Șaptesprezece blocuri din Cisnădie debranșate de la rețeaua de apă pentru datorii de peste 80.000 de lei- ”Nu putem să stăm nespălați”

Ultima oră

Comentariul meu