Percheziţii în Capitală la o rețea de prostituție - O minoră a fost obligată să se prosituteze la Sibiu

 Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore de polițiștii BCCO și procurorii DIICOT din București, fiind acuzate că au racolat și exploatat sexuale mai multe persoane, unele dintre el minore.

Potrivit IGPR, începând din 2019, două persoane vătămate, dintre care una minoră la momentul comiterii faptelor, ar fi fost recrutate prin metoda Loverboy, adăpostite și transportate în județele Ilfov, Sibiu și în municipiul București, în scopul exploatării sexuale, prin obligare la practicarea prostituției, scrie Mediafax.

Acestora le-ar fi fost create conturi pe site-urile de specialitate, în vederea atragerii potențialilor clienți, sumele de bani obținute de acestea fiind însușite de suspecți.

De asemenea, doi dintre suspecți ar fi înlesnit practicarea prostituției de către o a treia persoană vătămată, minoră la momentul comiterii faptelor, obținând sume de bani în urma acestei activități.

Cei trei suspecți au fost reținuți marți, iar miercuri urmează să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ultima oră

Comentariul meu