opt blocuri rebranșate la rețeaua de apă în cisnădie. restul de nouă rămân decuplate – apă canal: ”s-au plătit o parte din datorii”
Sursa foto: Google Maps

Mai multe blocuri din Cisnădie care au fost debranșate de la rețeaua de apă marți, 15 noiembrie, au fost reconectate miercuri după-amiază.

Din cele 17 blocuri din Cisnădie care au fost debranșate de la rețeaua de apă în decursul zilei de marți din cauza unei datorii de peste 80.000 lei, opt au fost rebranșate miercuri pentru că s-a strâns o parte din suma datorată.

Președinta Asociației de Proprietari din cartier ne-a confirmat plata unei părți din datorie și a spus că va continua să strângă bani de la persoanele datoare.

Reprezentanții Apă Canal ne-au declarat că, până la clarificarea integrală a situației, compania a venit în ajutorul locatarilor din celelalte nouă blocuri, cărora le-a pus la dispoziție autospeciale cu apă. „Există o plată și s-au făcut și rebranșări”, spun aceștia.

Citește și: Șaptesprezece blocuri din Cisnădie debranșate de la rețeaua de apă pentru datorii de peste 80.000 de lei- ”Nu putem să stăm nespălați”

Citește și: Blocurile din Cisnadie debranșate de la rețeaua de apă din cauza unor rău-platnici – Președinta asociației de proprietari: “Unii au datorii de peste 16.000 de lei”

Ultima oră

Comentariul meu