video scurtătura prin benzinărie - ce zice poliția despre cum fentează șoferii semaforul de la intrarea în sibiu

Șoferii găsesc tot timpul soluția cea mai rapidă de a ajunge la destinație, chiar dacă uneori recurg la manevre care îi deranjează pe ceilalți participanți la trafic. Evitarea semaforului de la intrare în Sibiu dinspre Șelimbăr, prin benzinăria Socar este una dintre acestea.

Situația este una bine cunoscută atât de șoferii sibieni, cât de angajații benzinăriei de pe strada Semaforului. Aceștia s-au confruntat de-a lungul timpului cu mai multe probleme din cauza șoferilor grăbiți care trec prin benzinărie în loc să aștepte câteva secunde la semafor.

„De doi ani, de când am deschis, este o mare problemă pentru care nu am găsit o soluție. Foarte multă lume a semnalat lucrul acesta, și sunt foarte mulți clienți nemulțumiți din această cauză. Vine omul, se pune la pompă și vine altul în spate care îl claxonează să se ferească, chit că el vrea să alimenteze.  Dacă ieși din benzinărie și nu te uiți în stânga și în dreapta, sunt în stare să dea peste tine. Dacă văd o mașină de poliție parcată în față, se prefac că se opresc să își cumpere ceva”, spune Nicoleta Mierlă, angajată la benzinăria Socar.

video scurtătura prin benzinărie - ce zice poliția despre cum fentează șoferii semaforul de la intrarea în sibiu

Poliția nu poate sancționa șoferii care trec prin benzinărie pentru a evita semaforul. „Conducătorii auto care tranzitează zona în cauză nu încalcă nicio normă legală prevăzută în domeniul circulației rutiere”, spune Elena Welter, Purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii