video remiză albă pentru fc hermannstadt la botoșani - urmează restanța cu cfr, posibil pe ”municipal”

Sibienii lui Marius Măldărășanu au făcut doar egal în deplasarea de la Botoșani. Este primul punct câștigat vreodată de Hermannstadt în fieful moldovenilor. Pentru Sibiu următorul meci este pe 30 noiembrie. Restanța cu CFR Cluj ar putea avea loc pe stadionul Municipal (VIDEO AICI).

Meci lipsit de spectaculozitate luni seară la Botoșani. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga! Aflați sub presiunea înfrângerii din runda precedentă cu Chindia, Sibiul a jucat precaut, mai ales în prima repriză, iar asta s-a văzut și în statistici: nici un șut la poartă pentru Hermannstadt în primele 45 de minute.
Nici moldovenii nu au fost mai presus, așa că prima parte s-a terminat 0-0.
Mitanul secund a fost mai disputat. Sibiul a început să atace buturile gazdelor, iar botoșănenii au replicat prin faze tăioase.
Nici una din echipe nu a punctat însă decisiv. Fc Botoșani a marcat în prelungiri, dar golul a fost anulat pentru un henț făcut în prealabil de un jucător al gazdelor.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

YouTube video

Măldărășanu: ”Este un punct care se contorizează în clasament”
„Vorbeam înainte de meci că nu este o echipă ușoară de înfruntat. Și noi, și ei, încercăm să construim. Cred că în a doua repriza am avut câteva situații bune, dar ne-a lipsit inspirația. Până la urmă este un punct care se contorizează în clasament. Da, este o pauză atipică. Pe noi ne avantajează că avem o restanță și nu stăm atât de mult. Trebuie să muncim mai mult și să reglăm anumite lucruri. Mi-a fost teamă doar că nu merge VAR-ul. S-a văzut de pe margine că a făcut Mihai Roman II henț. Poate că poziționarea a făcut ca el să nu vadă, mă refer la Marcel Bîrsan. Ne dorim să jucăm la Sibiu, o să avem aportul publicului, care înseamnă foarte mult”, a spus antrenorul Sibiului, Marius Măldărășanu.
Pentru sibieni următorul meci va fi tocmai în 30 noiembrie, pentru că se întrerupe campionatul datorită desfășurării Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.
FC Hermannstadt dispută restanța cu CFR Cluj, iar meciul are mari șanse să se joace chiar acasă pe noua arenă de cinci stele: stadionul Municipal.

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV VIDEO FOTO: Turul arenei de cinci stele a Sibiului – Cum arată tribunele, gazonul și interiorul Stadionului Municipal

Ultima oră

Comentariul meu