politia
foto: arhivă

Șoferul în vârstă de 50 de ani, care s-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier, în 12 noiembrie, pe drumul dintre Săcel și Cristian, a fost reținut. 

„La data de 14 noiembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii din cadrul Poliției  Orașului Săliște au luat măsura reținerii bărbatului în vârstă de 50 de ani pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vă reamintim că, în 12 noiembrie, în jurul orei 17,30, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, dinspre Săcel spre Cristian, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Sibiu, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Orlat, proiectându-l în afara părții carosabile. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a șoferului în vârstă de 50 de ani a indicat o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. (MAI MULTE DETALII, AICI)

Ultima oră

Comentariul meu