peste 18.000 de tone de material antiderapant pregătite pentru deszăpezire pe drumurile din județul sibiu

Deszăpezirea celor 950 de kilometri de drumuri judeţene se va face în această iarnă cu aproape 18.000 de tone de material antiderapant şi o parte din utilaje noi, a anunţat directorul general al societăţii Drumuri şi Poduri SA Sibiu, Mihai Lisan.

“Societatea Drumuri şi Poduri asigură în numele Consiliului Judeţean Sibiu un serviciu public esenţial pentru comunitate, acela al administrării celor peste 950 de kilometri de drumuri judeţene. Începând de anul acesta, la menţinerea circulaţiei în condiţii optime pe timp de iarnă vom folosi şi utilaje şi echipamente noi, achiziţionate în cadrul unei ample campanii de modernizare”, a precizat directorul general Drumuri şi Poduri SA Sibiu, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, societatea a estimat că pentru deszăpezirea drumurilor din judeţ vor trebui “14.240 tone nisip, 3.560 tone sare şi 60 tone material lichid pentru deszăpezire”

În această perioadă, conform legii, la nivelul companiei este în curs depozitarea în bazele din judeţ a 35% din totalul cantităţilor de materiale estimate, a mai adăugat Mihai Lisan.

Ultima oră

Comentariul meu