mașini lovite ca la popice pe o stradă din sibiu - vinovatul, un șofer beat
foto: arhivă

Un șofer băut a produs o serie de pagube materiale pe o stradă din Sibiu. Omul a pierdut controlul volanului și a lovit o mașină parcată, aceasta fiind proiectată într-un alt autoturism. 

Bărbatul s-a urcat la volan și, pe strada Gheorghe Asachi, a pierdut control mașinii. „La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 01,00, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Asachi, într-o curbă la dreapta, un sibian în vârstă de 38 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism parcat în afara părții carosabile, proiectându-l în alt autoturism parcat. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu