video: cozi imense la magazinul jumbo din sibiu - sibienii, în număr mare la cumpărături

Magazinul Jumbo de la Sibiu s-a deschis vineri dimineață. Încă de la primele ore de la inaugurare, a fost luat cu asalt de vizitatori. Aceștia au continuat sa vină la cumpărături în număr mare și în următoarele zile. Duminică, de exemplu, a fost o coadă imensă la casele de marcat.

Zeci de sibieni de toate vârstele au așteptat, vineri dimineață, în fața ușilor până la momentul deschiderii magazinului Jumbo, aflat în cadrul centrului comercial Prima Shopping Center. Unii și-au luat liber de la job, să fie siguri că prind cele mai bune oferte.

Același lucru s-a întâmplat și în următoarele două zile ale weekendului. Sibienii au luat cu asalt raioanele, au căutat oferte și și-au încărcat coșurile cu diverse produse. Duminică după-amiază, de exemplu, au fost cozi imense nu doar la casele de marcat, ci în tot magazinul.

Și pe străzi a fost aglomerat. S-a circulat în coloană către ieșirea din oraș.

Sursa foto: Facebook/SibiuInfo

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Sunt cozi pentru că magazinul n-are angajați suficienți și pentru ca este CRETIN gândit (cretin pt cumpărători)….și să fi găsit ceva de calitate probabil că tot nu m-aș întoarce..este inadmisibil să trebuiască să faci ROATĂ magazinul pentru orice fleac…și da știu că așa este conceptul.

  2. O sa facă sens unic sa se rezolve cu aglomerația la ieșirea din Sibiu. Pe o parte a Sibiului se va intra și pe alta parte se va ieși.

  3. Dc nu nu se scrie de haosul creat de aceste magazine și de incompetenta și lipsa de viziune a primăriei și Cj.iesitu din oras și intratul este mai nou un calvar.nu înțeleg dc nu se face absolut nimic . Până acum câțiva ani evitai zona târgului duminica,pt că era aglomerat .acum se întâmplă asta zilnic.