petreceri de revelion pentru toate buzunarele la sibiu - zeci de petreceri cu prețuri de la 50 de lei până la 700 lei

Noaptea dintre ani este de cele mai multe ori sărbătorită cu familia sau cu prietenii la un restaurant sau la o cabană închiriată la munte. Sibienii au multe opțiuni în privința distracției de Revelion. În oraș vor fi organizate mai multe petreceri, cu tematici și dress code-uri diferite.

Sibienii care vor să petreacă de Revelion o noapte de neuitat la un preț rezonabil au de ales între mai multe petreceri cu DJ renumiți și muzică live. Prețurile sunt avantajoase – încep de la 50 lei și ajung la 700 lei pentru o singură persoană. Backyard a pregătit o noapte cu muzică de calitate mixată de DJ Sebastian și Roberto, iar ca invitați speciali vor fi Raluca și Proiectul Balkanic. Dress code-ul va fi ”Anii ’20”, respectiv Great Gatsby sau Peaky Blinders.

Și la Cotton se va ține petrecere în noaptea dintre ani, la prețuri accesibile. Johnny The Mix va face fi cel care va face noaptea de Revelion să fie una memorabilă. Prețul este de 300 lei pentru club și 500 lei pentru restaurant.

Lista nu se oprește aici. Petrecerea de la Simphony by The Lake din Șelimbăr este una dintre cele mai exclusiviste și costă 650 lei de persoană. Pentru copii prețul este de 350 lei. La Sala Redal va avea loc, de asemenea, o petrecere cu DJ.

petreceri de revelion pentru toate buzunarele la sibiu - zeci de petreceri cu prețuri de la 50 de lei până la 700 lei

O opțiune interesantă pentru noaptea de Revelion poate fi petrecerea de la hotelul ”Continental”, care va avea ca temă „Tropical Party”. Cina festivă va costa 700 lei de persoană, iar cei care vor să ia un sejur de trei nopți trebuie să plătească 1.655 lei de persoană.

Cei care vor să petreacă revelionul la munte pot opta pentru petrecerile de la barurile ApresSki și Apresky la Păltiniș. Taxa de intrare este de doar 50 lei.

Petrecerea de la restaurantul Dobrun e perfectă pentru cei care vor o noapte cu muzică și preparate tradiționale, la prețul de 660 lei pentru două zile.

Ultima oră

Comentariul meu